Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Με νησιωτικούς ρυθμούς ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Πενθημέρου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τη συναυλία του συγκροτήματος «Ξέφραγο Αμπέλι» άνοιξαν οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Πενθημέρου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στο Άλσος Βαρβαρέσου την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, καθώς η συναυλία της Τετάρτης ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας.

Το «Ξέφραγο Αμπέλι» μια παρέα τεσσάρων μουσικών με σαφείς επιρροές από τη νησιωτική παράδοση ξεσήκωσαν το κοινό. Στο Άλσος Βαρβαρέσου βρέθηκαν επίσης η τέως Γενική Γραμματέας Ισότητας Ειρήνη Μαυροπούλου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, πλήθος πολιτών, πολλοί εκ των οποίων νέοι σε ηλικία.

 

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στον ίδιο χώρο την Παρασκευή 23/9 με το μουσικοθεατρικό «ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ» της θεατρικής ομάδας Replica και το Σάββατο 24/9 με τη Συναυλία από τα Πέρα Πλάσματα και ολοκληρώνονται την Κυριακή 25/9 με τη Μουσική Διαδραστική Κωμωδία «Μια Κηδεία στα Μπουζούκια.» Ώρα έναρξης : 20:30.

 

Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης δεν σταματούν ποτέ. Το Πολιτιστικό Πενθήμερο ξεκίνησε με πολύ κέφι και συνεχίζεται στο Άλσος Βαρβαρέσου μέχρι την Κυριακή, όπως πάντα, με δωρεάν είσοδο με μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση κάθε βράδυ. Ευχαριστώ όλους, όσοι εργάστηκαν για αυτή την όμορφη βραδιά, καθώς και τα μέλη του χορευτικού της Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης που συμμετείχαν στη χθεσινή εκδήλωση.»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ