Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Διαδικτυακό Σεμινάριο Φιλοσοφίας από το Δήμο Διονύσου

Δημοσιεύθηκε

στις

Διαδικτυακό Σεμινάριο Φιλοσοφίας από την Καθηγήτρια κα Άννα Μαρκοπούλου θα πραγματοποιηθεί Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 στις 17:30 το απόγευμα,  με θέμα: «Ο Κρατύλος του Πλάτωνα, Περί Ονομάτων Ορθότητος» Διάλεξη με ανάλυση αρχαίου κειμένου και κατόπιν ερωτήσεις – επεξηγήσεις».

Τα σεμινάρια συνεχίζονται με επιτυχία, για 9η συνεχή χρονιά, με συνδιοργάνωση του Δήμου Διονύσου και του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ» και, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα πραγματοποιούνται, εκτός απροόπτου, κάθε δεύτερη Παρασκευή.

Υπεύθυνη από πλευράς του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ» είναι η Πρόεδρος κ.Άννα Γρώππα-Στασινοπούλου, ενώ διαχειρίστρια του ZOOMMeeting, για την διαδικτυακή μετάδοση του σεμιναρίου, είναι η κ. Αναστασία Στασινοπούλου.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν ζωντανά το σεμινάριο μπορούν να συνδεθούν με το πρόγραμμα ZOOM επιλέγοντας τον ακόλουθο σύνδεσμο, πατώντας JOINMEETING:

https://us02web.zoom.us/j/89309967375?pwd=OURqWUUrMmdFeFczYmQ1QmltTVJxZz09

Meeting ID: 893 0996 7375

Passcode: filosofia

Παρακαλούνται ακόμη όλοι οι συμμετέχοντες να γράφουν το ονοματεπώνυμό τους κατά την είσοδο στην εφαρμογή στο πεδίο NAME.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ