Ελάτε στην παρέα μας

Περιστερίου

Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου: Στα αποκαλυπτήρια έργων ζωγραφικής, του καλλιτέχνη Ν. Παπαδόπουλου ο Δήμαρχος Α. Παχατουρίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα αποκαλυπτήρια των έργων ζωγραφικής, του σπουδαίου καλλιτέχνη Νικόλαου Παπαδόπουλου, με θέμα εμβληματικά σημεία της πόλης στην πορεία του χρόνου, προχώρησε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης με αφορμή και τη συμπλήρωση 88 ετών από την ίδρυση του Δήμου Περιστερίου.

Ο κ.Παχατουρίδη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έκανε ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά της οικογένειας του Περιστεριώτη ζωγράφου στον Δήμο Περιστερίου, απονέμοντας τιμητική πλακέτα στη σύζυγό του, Μαργαρίτα Παπαδοπούλου που παρέλαβαν τα παιδιά τους, Μάριος και Αθανάσιος και ο ανιψιός του Σπύρος.
Στη συνέχεια πραγματοποήθηκε ξενάγηση σε συγγενείς και φίλους του σπουδαίου καλλιτέχνη, καθώς και της Αντιδημάρχου Μαίρης Τσιώτα – Μάρκου και της Δημοτικής Συμβούλου Ζωής Αμαξοπούλου τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Οι πίνακες εκτίθενται στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου, που στεγάζεται στο παλιό 2ο Δημοτικό Σχολείο “Πέτρινο”, Σκρα 62 και Αδριανουπόλεως γωνία, τηλέφωνα: 2105716057 και 2105716069.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ