Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Επαναλειτουργία των Καλλιτεχνικών Τμημάτων

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, με σκοπό την ουσιαστική και ολοκληρωμένη πολιτιστική ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας, θα επαναλειτουργήσει, μετά από διακοπή 3 ετών,  τα καλλιτεχνικά-εκπαιδευτικά τμήματα  για παιδιά αλλά και ενήλικες.

O αρχικός προγραμματισμός του Δήμου στόχευε στην έναρξη των μαθημάτων τον Οκτώβριο του 2015. Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις όμως και η προκήρυξη των εθνικών εκλογών οδήγησαν σε πάγωμα των διαδικασιών. Οι αρμόδιες υπηρεσίες  μεριμνούν ώστε μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, οι διαδικασίες να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό, με σκοπό τη μικρότερη δυνατή καθυστέρηση της έναρξης των μαθημάτων.
Ωστόσο, ο Δήμος είναι σε θέση να δέχεται αιτήσεις από όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα καλλιτεχνικά-εκπαιδευτικά τμήματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι τα εξής:
– ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ (Κιθάρα κλασική-ηλεκτρική / Πιάνο/ Αρμόνιο/ Βιολί
Κρουστά (Drums- Παραδοσιακά κρουστά)/Μπουζούκι /Σύγχρονο Τραγούδι/Θεωρία-Σολφέζ- Μουσική Προπαιδεία /Χορωδία/Ορχήστρα)
– ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ( Ζωγραφική Παιδιών-Εφήβων-Ενηλίκων/Πηλός-Κατασκευές/ Σκίτσο- Κόμικ/Αγιογραφία/ Ψηφιδωτό /Ξυλογλυπτική/ Φωτογραφία/Εικαστικές Χειροτεχνίες π.χ. Μάσκα, Κόσμημα κ.α.)
– ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ (Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί-/Κλασικός Χορός/ Μοντέρνος Χορός –Τζαζ-/HIP-HOP/Σύγχρονος Χορός /Λάτιν -Ευρωπαϊκοί Χοροί)
– ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ -ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ(Θεατρικό Παιχνίδι / Θεατρικό Εργαστήρι / Κατασκευή  Σκηνικών/ Κινηματογράφος π.χ. σκηνοθεσία, σενάριο κ.α.)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ