Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026
14.5 C
Athens
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026

    Δήμος Ηλιούπολης:Εκθέσεις από τα Εργαστήρια Εικαστικών Τεχνών

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε


    Τα Εργαστήρια Εικαστικών Τεχνών του Δήμου Ηλιούπολης λειτουργούν καθημερινά, φιλοξενώντας 600 μαθητές κάθε ηλικίας. Τα μέλη των Εργαστηρίων διδάσκονται τις βασικές αρχές και τεχνικές της ζωγραφικής, της αγιογραφίας και του βιτρό, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να  ανακαλύψουν και να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους.
    Με την ολοκλήρωση του ετήσιου κύκλου λειτουργίας τους, καθηγητές και μαθητές θα σας περιμένουν,  από τις 10 έως τις 14 Ιουνίου, να επισκεφτείτε τους  χώρους  έκθεσης των έργων τους και να μοιραστείτε μαζί τους τις εντυπώσεις σας.

    ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

    Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής
    10–14  Ιουνίου 2015
    Πλατεία Εθνικής Αντίστασης
    Ώρες Λειτουργίες 19.00-23.00
    Υπεύθυνη τμήματος:
    Χριστοπούλου Θεανώ

    Eκθεση Ζωγραφικής Ενηλίκων
    10-14 Ιουνίου 2015
    Πλατεία Εθνικής Αντίστασης
    Ώρες Λειτουργίες 19.00-23.00
    Υπεύθυνη τμήματος:
    Γκικοπούλου Γιούλη

    Έκθεση Αγιογραφίας και Βιτρό
    10-14  Ιουνίου 2015
    Μουσείο Εθνικής Αντίστασης
    Ώρες Λειτουργίες 19.00-23.00
    Υπεύθυνη τμήματος:
    Μπίλλια – Γιαννοπούλου Αδαμαντία

    Με αφορμή τα εγκαίνια των Εκθέσεων, το Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης διοργανώνει και παρουσιάζει τη συναυλία, με τίτλο «Ο Μεγάλος Ερωτικός και άλλες ιστορίες αγάπης του Μάνου Χατζιδάκι», στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης, την Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 9.30 μ.μ. Τραγουδούν: η Άννα Λαάρη και ο Φίλιππος Πασσαλίδης. Στο πιάνο η Νικόλ Καραλή. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ