Λυκόβρυσης - Πεύκης
Βραδιά με μουσική και κινηματογράφο

Με τη βραβευμένη με Όσκαρ ιταλική ταινία – ύμνο στον κινηματογράφο – «Σινεμά ο Παράδεισος» του Giuseppe Tornatore, ξεκίνησαν την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης σε συνδιοργάνωση με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός «ΠΕ.Α.Π.» Ο Δήμαρχος κ. Τάσος Μαυρίδης χαιρέτησε την έναρξη των προβολών επισημαίνοντας το εθελοντικό έργο των ανθρώπων της Λέσχης που ενισχύει τα πολιτισμικά δρώμενα της περιοχής.
Η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. κα Μαρίνα Πατούλη έκανε αναφορά στην καλή συνεργασία με τη Λέσχη που θα προσφέρει ένα υπέροχο καλλιτεχνικό ταξίδι συνδυάζοντας τη μουσική με τον κινηματογράφο.
Η Πρόεδρος της Λέσχης Έλλη Μήτση καλωσόρισε επώνυμους κι ανώνυμους στη νέα περίοδο προβολών και κάλεσε όλους να ενισχύουν περισσότερο τέτοιες προσπάθειες. Ευχαρίστησε θερμά τον Ιερώνυμο Πολλάτο με τη βοήθεια του οποίου οι βραδιές των προβολών θα «επενδυθούν» μουσικά. Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την Κινηματογραφική Λέσχη Μαυροματίου Θηβών μέσω της οποίας ο Νίκος Γουδέβενος της Aquarius TV παραχώρησε την ταινία.
Η Αλεξία Τσάτσου, σολίστ πιάνου του Εθνικού Ωδείου, λίγο πριν την προβολή μας ταξίδεψε ερμηνεύοντας γνωστές κλασικές και κινηματογραφικές μελωδίες.
Η επόμενη προβολή θα είναι την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 με τη γερμανική ταινία «Ουίσκι με Βότκα».
Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για το επόμενο διάστημα στη διαδικτυακή διεύθυνση http://www.kinlespef.gr/2014/10/2014-2015.html
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις7 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας