Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Ανδριάνα Μπάμπαλη και Ρους ξεσήκωσαν το κοινό

Δημοσιεύθηκε

στις


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία των Ανδριάνα Μπάμπαλη & Ρους στην Πλατεία Αδαμών στα πλαίσια των «Μενανδρείων 2015» που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.
Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες, οι οποίοι συνεργάζονται για πρώτη φορά, χάρισαν στο κοινό μια μοναδική συναυλία με μουσικές αναφορές από Τρύπες και Ξύλινα Σπαθιά, Νίκο Πορτοκάλογλου, Θανάση Παπακωνσταντίνου μέχρι Νίκο Παπάζογλου και Σωκράτη Μάλαμα.
Το κοινό απήλαυσε και χειροκρότησε θερμά  πολλές γνωστές επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών από την προσωπική τους δισκογραφία, όπως το συντριπτικό χιτ του Ρους «Εξαιρέσεις», «Ένα φιλί», «Κόκκινο φως», «Μαριονέττες» και τα τραγούδια της Ανδριάνας Μπάμπαλη «Μοίρα μου έγινες», «Δες καθαρά», «Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου», «Γίνε κομμάτια», και τραγούδια από την νέα της δισκογραφική δουλειά, όπως «Τ’ακουστικά».
Στη συναυλία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Σταύρος Ζαπάντης, ο Αντιπρόεδρος Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Αχιλλέας Κουρέπης, η πρόεδρος του Μενάνδρου κα Πόλυ Αστερίου, οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Ντέμυ Αγαπάκη και κ. Γιώργος Παπαδόπουλος και ο κοινοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Σύριος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ