Συνέδριο ΚΕΔΕ: Περισσότερους νέους στην Αυτοδιοίκηση ζήτησε η ΕΝΑ

0

Με τον πλέον επίσημο τρόπο συμμετείχε η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο από 1-3 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της τρίτης και τελευταίας ημέρας του συνεδρίου, ο Πρόεδρος της ΕΝΑ και δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής μίλησε από το βήμα του Συνεδρίου για την ανάγκη να συμμετάσχουν περισσότεροι νέοι άνθρωποι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β΄ βαθμού.
Το προεδρείο της ΕΝΑ έδωσε επίσης στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη μια τιμητική πλακέτα για τη συνεισφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η παρέμβαση ΕΝΑ καταχειροκροτήθηκε από τους εκατοντάδες συνέδρους, δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, μιας και όπως τονίστηκε, η Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από κάτι φρέσκο, με νέες ιδέες, που θα κάνει προτάσεις ανάπτυξης και προόδου για την κάθε τοπική κοινωνία, μη ξεχνώντας την ιστορία.
Μια μέρα, νωρίτερα, στις 2 Δεκεμβρίου και  στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε η  βράβευση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από την  Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας.

 

Συνεχίστε να ενημερώνεστε από την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”.
Κυκλοφορεί κάθε Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά, με αποκλειστικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, άρθρα και μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.