Ο Γ. Καραμέρος στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σικιαρίδειου Ιδρύματος

0

Τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του Σικιαρίδειου Ιδρύματος παρακολούθησε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Γιώργος Καραμέρος, παρουσία και του Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννη Μπαλάφα. 

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου Αμαρουσίου πραγματοποίησαν παζάρι με χειροποίητα προϊόντα κατασκευασμένα από τους ίδιους, ενώ στο πλευρό τους βρέθηκαν οι δάσκαλοι, οι φίλοι και οι οικογένειές τους.
Αφού ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία στα μέλη του σχολείου, ο κ. Καραμέρος εξέφρασε τη δέσμευση για ακόμα στενότερη συνεργασία με την προνοιακή δομή του Σικιαρίδειου που επιτελεί σημαντικό έργο, ακόμα και σε δύσκολους καιρούς, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Το 2016 συνεχίζουμε να στηρίζουμε αυτό το αξιόλογο σχολείο ακόμα πιο ενεργά. Με την άμεση καταβολή 87.000 ευρώ, για το δεύτερο εξάμηνο του 2015 που ολοκληρώνεται μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, αλλά και με την ένταξη τεχνικών έργων απαραίτητων για το Ίδρυμα, κατά την πρώτη τροποποίηση του προϋπολογισμού του 2016».

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.