Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Νέα κόντρα Δήμου Αμαρουσίου- Περιφέρειας

Δημοσιεύθηκε

στις

Δύο σημαντικά έργα- παρεμβάσεις για το Δήμο Αμαρουσίου βρίσκονται σύμφωνα με τον τελευταίο εδώ και αρκετούς μήνες «κολλημένα» στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής. Οι παρεμβάσεις αυτές αφορούν:

Α) την έγκριση της μελέτης για τη διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς
Β) την ολοκλήρωση της Πράξης Εφαρμογής του Νότιου Σωρού
Διευθέτηση Ρέματος Σαπφούς
Ο Δήμος Αμαρουσίου έχει αποστείλει στην Περιφέρεια Αττικής από τον Ιούνιο του 2016 τη μελέτη προς έγκριση, αλλά, όπως λένε, μέχρι σήμερα οι υπηρεσίες της Περιφέρειας δεν έχουν απαντήσει με παρατηρήσεις τους πάνω στο περιεχόμενο της μελέτης.
3η Ανάρτηση Πράξης Εφαρμογής Νότιου Σωρού
Όσον αφορά την ολοκλήρωση της πράξης εφαρμογής στο Νότιο Σωρό, το Νοέμβριο του 2015 η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Αμαρουσίου έστειλε στην Περιφέρεια Αττικής τη γνωμοδότηση για τις ενστάσεις που είχαν υποβληθεί στο στάδιο της 2ης ανάρτησης. Ωστόσο υποστηρίζουν ότι η Περιφέρεια επέστρεψε τον Ιούλιο του 2016 την εκδίκαση των ενστάσεων,  με οδηγίες για την τροποποίηση της μελέτης στα μικρά μη άρτια οικόπεδα, καθώς και για τη σύνταξη πράξεων αναλογισμού σε περιφερειακούς δρόμους της μελέτης.
Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου μέσα σε τρείς μήνες έστειλε στην Περιφέρεια Αττικής το νέο διορθωμένο πίνακα εκδίκασης των ενστάσεων, αφού πρώτα υπέβαλε σχετικά ερωτήματα στο Υπουργείο που αφορούσαν τη διαχείριση μη άρτιων και μη οικοδομήσιμων ιδιοκτησιών, προκειμένου να επισπευστεί και να συνταχθεί σωστά η μελέτη. Όμως έχουν μεσολαβήσει σχεδόν τρεις μήνες  από την αποστολή του διορθωμένου πίνακα κι ακόμη οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής δεν έχουν ολοκληρώσει τις δικές τους ενέργειες.

 

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

NEO – Εγγραφείτε συνδρομητής στην εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ έχοντας αποκλειστικά το προνόμιο να διαβάζεται πρώτοι την εφημερίδα ηλεκτρονικά κάθε εβδομάδα, κερδίζοντας μεγάλες εκπτώσεις και ΔΩΡΑ. Εκδηλώστε ενδαφέρον, στέλνοντας email στα [email protected] και [email protected] – με θέμα “ΧΤΥΠΟΣ: θέλω να γίνω συνδρομητής” και κερδίστε εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, ταξίδια, και αλλά πολλά, που μόνο οι συμδρομητές της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ απολαμβάνουν.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ