Κατασκευή κολυμβητηρίου μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων

0

Πρόταση χρηματοδότησης για την κατασκευή κολυμβητηρίου, πρόκειται να καταθέσει ο δήμος Αγίου Δημητρίου, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, έγινε συνάντηση στο δημαρχείο της δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου και συνεργατών της με τον πρόεδρο του Ταμείου Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δανείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Γιώργο Κουλτούκη.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τα χρηματοδοτικά προγράμματα του Ταμείου, την εξέλιξη του έργου «Κατασκευή Υπόγειου χώρου στάθμευσης στο Δημοτικό Στάδιο», καθώς επίσης και την πρόθεση του Δήμου για υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης που αφορούν στην κατασκευή κολυμβητηρίου στην περιοχή ΕΚΤΕΛ και σε μηχανολογικό εξοπλισμό (αγορά απορριμματοφόρων).
“Μέλημά μας αυτό το διάσημα είναι να φτιάξουμε ένα ανοιχτό κολυμβητήριο. Είναι μεγάλος στόχος και φιλόδοξος, σε δύσκολους καιρούς. Είμαι σίγουρη ότι με τη θέληση που υπάρχει σε όλη τη δημοτική ομάδα και στις υπηρεσίες του δήμου, θα τα καταφέρουμε” είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ” που κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.