Δείτε τι θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πεύκης

0

Στο Δημαρχείο της δημοτικής κοινότητας Πεύκης θα πραγματοποιηθεί Συνεδρίαση του Σώματος στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την 23η Ιανουαρίου, ημέρα  Δευτέρα   και ώρα 18:00, με τα κάτωθι θέματα:

1
Έγκριση και ψήφιση σχεδίου Ετήσιου  Προγράμματος  Δράσης  έτους 2017  ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ.
2
Έγκριση και ψήφιση σχεδίου Ετήσιου  Προγράμματος  Δράσης  έτους 2017  ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ.
3
Καθορισμός Εξόδων Παράστασης Προέδρου & Αντιπροέδρου του Διοικ/κού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ – ΠΑΙΔΕΙΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ (ΚΟΙ.Π.Α.Π.)ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ  για το έτος  2017.
4
Καθορισμός Εξόδων Παράστασης Προέδρου & Αντιπροέδρου του Διοικ/κού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ για το έτος 2017.
5
Τροποποίηση οικονομικών συμμετοχών προγραμμάτων ΠΕ.Α.Π.
6
Αποδοχή  παραίτησης  και εκλογή νέου Προέδρου του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ.
7
Έγκριση και ψήφιση ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ οικονομικού έτους 2015 ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ.
8
Αποδοχή  παραίτησης  και ορισμός  νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ.
9
Πρόταση τροποποίησης εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλης στα  Ο.Τ. 29 – 30 της Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης.
10
Έγκριση της υπ αριθμ. 38/2016 μελέτης με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ» προϋπολογισμού 200.000,00 ευρώ με ΦΠΑ 24%.
11
Έγκριση προγραμματικής σύμβασης για την υποστήριξη  του Δήμου στην προετοιμασία  ωρίμανσης και υλοποίησης της ενεργειακής αναβάθμισης και αυτοματοποίησης συστημάτων ηλεκτροφωτισμού και κοινοχρήστων χώρων, με τον σύνδεσμο 21 ΟΤΑ.
12
Έγκριση σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού (escrow account) για την εκπόνηση της εγκεκριμένης από το  Πράσινο Ταμείο  μελέτης με τίτλο «Αστική Βιώσιμη Κινητικότητα στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης».
13
Αποδοχή και ένταξη χρηματοδότησης  ποσού 65.000,00€ από το Πράσινο Ταμείο  του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.
14
Έγκριση προσλήψεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης».
15
Προγραμματισμός  προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών.
16
Προγραμματισμός  προσλήψεων τακτικού προσωπικού του κλάδου ΔΕ Τηλεφωνητών.
17
Τροποποίηση του ιδιωτικού συμφωνητικού επαγγελματικής μίσθωσης της ΔΕΑΚΑΠ (υπό εκκαθάριση) με την Σωτήρης Κατσής και Σια ΟΕ.
18
Τροποποίηση της 157/2016 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Ορισμός μελών Δ.Σ. εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. με τίτλο «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης».
19
Έγκριση δαπανών μετακίνησης Δημάρχου για την συμμετοχή του στον εορτασμό για τα 30χρονα του Δήμου Στροβόλου Κύπρου.
20
Προέγκριση δαπάνης για προμήθεια τιμητικών πλακετών .
Πριν την συζήτηση  των  θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, θα τεθούν από τους Πολίτες λόγω ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΛΙΤΗ  θέματα  προς συζήτηση.

Αναλυτικά μόνο στην εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί. Μην ξεχνάτε την εφημερίδα «ΧΤΥΠΟΣ». Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.