Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Δείτε τι θα συζητηθεί στο Δ.Σ. του Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου και ώρα 17:15 πρόκειται να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής στην αίθουσα των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

-Αύξηση του Κεφαλαίου του Δήμου κατά € 4.221.489,95  με     
 κεφαλαιοποίηση των Ειδικών Αποθεματικών που αφορούν επιχορηγήσεις για   ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δήμου σύμφωνα με όσα προβλέπονται από την οδηγία της 23-3-2015 με αρ. πρ. 10260 του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης.(ΕΙΣΗΓ.κ. Π.Μαργαρώνης -Αντ/χος κ. Μπαρμπούνης)
-Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων έτους 2016. (ΕΙΣΗΓ: κ. Χρηστάκος – Αντ/χος κ. Ζούρου)
-Λήψη απόφασης για την απευθείας αγορά του χώρου στα  Ο.Τ. 406, 406α & 407 ιδιοκτησίας Φραγκίσκου Γουλιέλμου λόγω της μοναδικότητας αυτού.
-Λήψη απόφασης για απόδοση ποσού 7.000,00 € και απαλλαγή της υπολόγου Αντωνοπούλου Ασημίνα – Νεκταρία του Ιωάννη.
-Καθιέρωση εξαιρέσεων στο ωράριο λειτουργίας του προσωπικού που εργάζεται στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, για το έτος 2016, βάσει των διατάξεων του άρθρου 36 του Ν.3584/07, όπως αυτός ισχύει . (ΕΙΣΗΓ: κ. Ντουμάνη – Αντ/χος κ. Μοσχονάς)

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ