Ο Δήμος Φιλαδέφλειας-Χαλκηδόνας προχωράει άρον άρον σε ρύθμιση των χρεών

0

Κατάσχεση έναντι οφειλών

προς την ΕΥΔΑΠ

Στη σύναψη σύμβασης για τη ρύθμιση οφειλών προς την ΕΥΔΑΠ ύψους 442.447,90 ευρώ θα προχωρήσει ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίο που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη  27 Δεκεμβρίου, και ώρα 7.30 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά).

Αξίζει να σημειωθεί πως το κατεπείγον της συνεδρίασης  οφείλεται στο γεγονός πως το ποσό των 442.447,90 ευρώ των ληξιπρόθεσμων οφειλών έχει δεσμευτεί αναγκαστικά και η αίτηση ανακοπής της κατάσχεσης που είχε κάνει ο Δήμος απορρίφθηκε.
Έτσι λοιπόν το ένα από τα δύο θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορά την “Έγκριση σχεδίου Σύμβασης του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος και της  Ε.Υ.Δ.Α.Π. Α.Ε για την ρύθμιση παλαιών οφειλών και είσπραξη τρεχουσών οφειλών του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος” Το άλλο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η Υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Δήμου μας για ένταξη στην Πράξη «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» – Λήψη απόφασης για ίδρυση Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Ν. 3879/2011).

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.