Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σημαντική απόφαση

για τροποποίηση του

Σχεδίου Πόλεως

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου έλαβε την εξαιρετικής σημασίας απόφαση να χαρακτηρίσει ως «χώρο στάθμευσης» τμήμα του Ο.Τ. 91, επί των οδών Χρυσηίδος και Νέστορος, στο κέντρο της πόλης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμαρχος, κ. Νίκος Ζανέτος.

Με την απόφαση αυτή ενοποιούνται οι κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο Ιλίου, κατά μήκος της οδού Χρυσηίδος έως την οδό Πάριδος. Το ιδιόκτητο τμήμα του Ο.Τ. 91 που χαρακτηρίστηκε «χώρος στάθμευσης» βρίσκεται στο κέντρο περίπου των προαναφερθέντων χώρων και θα μπορούσε μελλοντικά να οικοδομηθεί, με αποτέλεσμα αφενός να διχοτομηθούν οι χώροι ιδιοκτησίας του Δήμου και αφετέρου να επιβαρυνθεί αισθητικά η περιοχή.
Ύστερα από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, υπάρχει πλέον η δυνατότητα να γίνει ενιαία διαμόρφωση του χώρου ως κοινόχρηστου και στο μέλλον να δρομολογηθεί η δημιουργία ενός μεγάλου, υπόγειου χώρου στάθμευσης, σε μία περιοχή της πόλης που πραγματικά τον έχει ανάγκη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τη σπουδαία αυτή για την πόλη απόφαση ψήφισαν όλες οι παρατάξεις, εκτός από τους Δημοτικούς Συμβούλους, κ.κ. Γεώργιο Βερναδάκη, Γεώργιο Κανελλόπουλο, Δημήτριο Δαλαμάγκα, Αντώνη Κακούρη και Μαρία Γραμμένου.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ