Χρήστος Βρεττάκος: Όχι στη σύμβαση ξεπουλήματος του ΟΛΠ

0


Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, κ. Χρήστος Βρεττάκος δεν άφησε ασχολίαστη την έντονη φημολογία που θέλει τη Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ και την υπηρεσιακή κυβέρνηση να προχωρά σε σύμβαση παραχώρησης των εκτάσεων του ελληνικού δημοσίου στον Ο.Λ.Π. μια σύμβαση που όπως σημειωνει, θα παραχωρεί εκτάσεις που ανήκουν στον ελληνικό λαό στον κινέζο(;) “επενδυτή”.
Η δήλωση του Δημάρχου έχει ως εξής: “Το Καστράκι μας, το λιμανάκι των αλιέων μας, η παραλιακή μετώπη της Δραπετσώνας, η Λιμενική Ζώνη των Λιπασμάτων, ο χώρος στον οποίο θα ανεγερθεί το Κέντρο Υγείας, κομμάτια δηλαδή της πόλης μας, η ίδια η πόλη μας θα γίνουν δώρο  στους ιδιώτες που έρχονται να στερήσουν τη χώρα από το λιμάνι που θα μπορούσε να είναι μοχλός ανάπτυξης για την οικονομία σε όφελος του ελληνικού λαού. Καλούμε την Υπηρεσιακή Κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην σύμβαση παραχώρησης, γιατί κάτι τέτοιο έρχεται σε αντίθεση με το ρόλο της που είναι να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές και όχι να ξεπουλά τη δημόσια περιουσία.
Καλούμε τα πολιτικά κόμματα και τους υποψηφίους βουλευτές που θα ζητήσουν τη ψήφο μας να πάρουν θέση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά, καθώς και στη νέα σύμβαση παραχώρησης ‘’ξεπουλήματος’’ που προετοιμάζει το ΤΑΙΠΕΔ πίσω  από τις πλάτες του Ελληνικού Λαού και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο.
Καλούμε το λαό της πόλης με τη ψήφο, αλλά κυρίως με τους αγώνες του μετά τις εκλογές να αποτρέψει αυτές τις εξελίξεις”.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.