Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

«Συνεργάτη για μία Ημέρα» απέκτησε ο Δ. Καιρίδης – Ένα παράθυρο για τη συμπερίληψη ΑμεΑ στην αγορά εργασίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας-δράσης «Duo Day – Συνεργάτης για μία Ημέρα», η κ. Αγγελική Τασιοπούλου, ωφελούμενη του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ “Το Εργαστήρι”, συνόδευσε σήμερα 16.11 τον βουλευτή κ. Καιρίδη σε όλες τις υποχρεώσεις του.

Η ημέρα ξεκίνησε στις 09:00 π.μ., στο Δημαρχείο Φιλοθέης- Ψυχικού με συνάντηση με τον Δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη. Με μία ιδιαίτερη θερμή υποδοχή, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του παρουσίασαν στον κ. Καιρίδη το σύνολο των έργων που υλοποιήθηκαν αλλά και τα σχέδια του Δήμου για την αναβάθμιση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στους χώρους προβολής έργων τέχνης στο Δημαρχείο.

 

 

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Καιρίδης και η Συνεργάτιδά του Αγγελική, έγιναν δεκτοί από τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής, κ. Νικήτα Κακλαμάνη. Στη διάρκεια της ξεχωριστής συνάντησης, ο κ. Καιρίδης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Κακλαμάνη για τα αποτελέσματα των εργασιών της Διάσκεψης των Εθνικών Κοινοβουλίων της Ε.Ε. στην Πράγα. Παράλληλα, ο κ. Κακλαμάνης εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τις δράσεις του “Εργαστηρίου” και συνεχάρη τον κ. Καιρίδη για την ανάληψη της πρωτοβουλίας «Συνεργάτης για μία Ημέρα».

 

 

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά και σημαντικά βήματα για την υποστήριξη και τη συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία. Η ελληνική κοινωνία είναι και οφείλει να είναι μία κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς για όλα τα μέλη της.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ