Ελάτε στην παρέα μας

Περιφέρεια Αττικής

Συνεδριάζει το ΠΕΣΥ Αττικής την Τετάρτη (ημερήσια διάταξη)

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Χρ. Θεοδωρόπουλου, πρόκειται να συνεδριάσει την Τετάρτη24-2-2021 και ώρα 15:30. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, μέσω της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr.

Οι αποφάσεις της συγκεκριμένης συνεδρίασης θα αναρτηθούν σταδιακά στον εξής σύνδεσμο: http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=38516:5i-synedriasi-p-s-2021&catid=123&Itemid=98

Επίσης, οι αποφάσεις όλων των προηγούμενων συνεδριάσεων αναρτώνται σταδιακά στον ακόλουθο σύνδεσμο:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Σύσταση Επιτροπής Περιφερειακού Συμβουλίου «Πολιτισμούκαι Αθλητισμού», σύμφωνα με το άρθρο 164 του Ν.3852/10 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, μεταβίβαση αρμοδιοτήτων και ορισμός μελών της.

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μ. Βιδάλη)

  1. Συζήτηση – Ενημέρωση για τη διαχείριση και αντιμετώπιση του φαινομένου «Μήδεια»από την Περιφέρεια Αττικής.

(Εισηγητής ο Περιφερειάρχης κ. Γ. Πατούλης)

  1. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 302/2020 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής με θέμα: «Έγκριση Προγράμματος Προμηθειών – Παροχής Υπηρεσιών Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2021».

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Ολοκληρωμένη εγκατάσταση διαχείρισης απορριμμάτων (ΟΕΔΑ) Αττικής».

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

  1. Τροποποίηση της υπ’αριθμ. 294/2020 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, για διεθνείς αγώνες ορεινής ποδηλασίας «SalaminaEpic MTB Races», που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή Κανάκια της Σαλαμίνας στην Π.Ε. Νήσων.

(Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μ. Βάρσου)

  1. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για τη διεξαγωγή διοργάνωσης ορεινού αγώνα δρόμου με τίτλο «PoikiloRockyMountain 2021» στο Ποικίλο όρος.

(Συνεισηγητές ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Λεωτσάκος και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μ. Βάρσου)

  1. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στην αθλητική διοργάνωση Virtual 44ος Αγώνας Δρόμος Υγείας Αθήνας.

(Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μ. Βάρσου)

  1. Λήψη απόφασης για την αποδοχή από την Περιφέρεια Αττικής παραχώρησης χρήσης χώρου, άνευ ανταλλάγματος, στο ακίνητο επί της συμβολής της Λ. Αλεξάνδρας και της οδού Βουρνάζου ιδιοκτησίας του Ιδρύματος Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης, για τη δημιουργία Γραφείου Εξυπηρέτησης του Πολίτη  και Ατόμων με Αναπηρία.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ