Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Στη φυλακή η Χρυσή Αυγή: Ένας-ένας παραδίδονται στις Αρχές – H δήλωση Μιχαλολιάκου [Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συλλήψεις των καταδικασθέντων χρυσαυγιτών, ενώ πολλοί εξ αυτών παραδίνονται μόνοι τους, αμέσως μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου, που τους έδειξε τον δρόμο της φυλακής.

Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο, η Αστυνομία θα τους οδηγήσει στη ΓΑΔΑ, κατόπιν στα εγκληματολογικά εργαστήρια και εν συνεχεία ξανά στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, ο οποίος και θα αποφασίσει σε ποιες φυλακές της χώρας θα οδηγηθούν.

Για τον λόγο αυτό, 100 αστυνομικοί από την Ασφάλεια, την Αντιτρομοκρατική και την ΕΚΑΜ, θα κινηθούν ταυτόχρονα σε διαφορετικά σημεία προκειμένου να περάσουν χειροπέδες στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Ήδη, μέσα στο Εφετείο, αστυνομικοί συνέλαβαν τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο και άλλους πέντε, που ήταν παρόντες στη δίκη.

Ακόμη, ο Ηλίας Κασιδιάρης παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, στη Ραφήνα. Παραδόθηκε επίσης ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, μαζί με τον Καζαντζόγλου, καθώς και ο Τσακανίκας στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, αλλά και ο Ευγενικός στο Πέραμα. Στη Ραφήνα παραδόθηκε, κατά πληροφορίες, και ο Γιώργος Γερμενής, καθώς και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Στις Αρχές παραδόθηκαν ακόμη οι Αναδιώτης (Δραπετσώνα), Κομνιάνος (Κέρκυρα).

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος βγήκε από το σπίτι του και δήλωσε περήφανος που πηγαίνει φυλακή για τις ιδέες του. Μαζί του ήταν η Ελένη Ζαρούλια, η κόρη του, Ουρανία και τέσσερις-πέντε οπαδοί του.

«Είμαι υπερήφανος που με πηγαίνουν φυλακή για τα πιστεύω μου. Κάποτε κάποιοι θα ντρέπονται γι’ αυτή την απόφαση. Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και τον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που ήταν στο πλευρό της ΧΑ ενάντια σε μια βρώμικη χούντα που υπάρχει στα ΜΜΕ, στην πολιτική ζωή της χώρας και στη Δικαιοσύνη» είπε ανάμεσα σε άλλα, συνεχίζοντας να προκαλεί, ο Νίκος Μιχαλολιάκος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ