Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Σοβαρή καταγγελία από τη Δ. Θωμαΐδου: “Πρωτοφανής ενέργεια τραμπουκισμού σε εκδήλωση του Δήμου Νέας Ιωνίας”

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναστάτωση προκλήθηκε σε εκδήλωση στο Δήμο Νέας Ιωνίας, όταν -σύμφωνα με καταγγελία της Δημάρχου κας Δ. Θωμαΐδου-μέλη της αντιπολίτευσης παρενέβησαν με έντονο τόνο και όπως αναφέρει “διέλυσαν τη βραδιά”.

Πιο συγκεκριμένα κα Θωμαΐδου εξιστορεί τα γεγονότα ως εξής:

“Οι μάσκες έπεσαν!

Μια πρωτοφανής ενέργεια τραμπουκισμού έγινε σήμερα το βράδυ σε εκδήλωση του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Δημιουργία Αλληλεγγύη κ. Μανούρης και συνεργάτες του μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης Ενότητα για τη Νέα Ιωνία κ. Όλγα Κατημερτζή και Σπύρο Βανδώρο εισέβαλαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Ιωνίας στο Παναιτώλιο και επιχείρησαν να διαλύσουν τη βραδιά.
Ουρλιάζοντας , βρίζοντας ένθεν κακείθεν τη Γενική Γραμματέα του Δήμου και τη Δήμαρχο, διέκοψαν προς έκπληξη των εκατοντάδων παρευρισκομένων, τη ροή της βραδιάς.
Με βίαιο τρόπο , απωθώντας τους διοργανωτές προσπάθησαν να αμαυρώσουν την εορταστική εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών που συμμετείχαν στη μεγαλειώδη παράσταση για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της πόλης.
Πέραν των χυδαιοτήτων στις οποίες διαγωνίστηκαν οι κ. Μανούρης και κα. Κατημερτζή, δεν σεβάστηκαν τη θύελλα των διαμαρτυριών των παρευρισκομένων οι οποίοι ήθελαν να συνεχίσει η βραδιά.
Ο κ. Μανούρης μάλιστα εμφανώς εκνευρισμένος διότι τελικά δεν πέτυχε το σκοπό του άρχισε να προσβάλλει βάναυσα το κοινό αποκαλώντας το «κλακαδόρους της Δημάρχου» και «μωρά». Στον ίδιο δρόμο της κατάντιας η κα. Κατημερτζή η οποία δήλωσε ότι εκπροσωπεί την Παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνία ψελλίζοντας απύθμενα ψέματα.
Η Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαϊδου παρέμεινε στο ύψος της θεσμικής της ιδιότητας και δήλωσε αμέσως μετά. «Απόψε ο Ιωνιώτικος λαός έζησε ό,τι ακριβώς συμβαίνει στη θητεία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Βία, χυδαιότητα, ψέμα, απαξίωση και προσβολές σε κάθε αντίθετη φωνή. Η έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων, πολιτικής παιδείας και τα μακροχρόνια αδιέξοδα ορισμένων, απόκληρων της πολιτικής δεν μπορεί να δηλητηριάσουν την προεκλογική περίοδο. Ίσως κάποιοι και κάποιες αναζητώντας σωσίβιο πολιτικής ύπαρξης ή και οικονομικής επιβίωσης δεν αντιλαμβάνονται ότι πλέον είμαστε σε άλλη εποχή.
Είναι απορίας άξιο ταυτόχρονα πώς πολιτικές δυνάμεις που τιμήθηκαν από το λαό μας, απόψε έριξαν τις μάσκες περί δήθεν ανεξαρτησίας τους και συνέπραξαν στην ομάδα εφόδου του κ. Μανούρη. Είμαι βέβαιη ότι οι σώφρονες πολίτες, όπου και αν ανήκουν πολιτικά, θα αποδοκιμάσουν χωρίς περιστροφές την αντιδημοκρατική αυτή συμπεριφορά που σημειωτέον δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά του Δήμου μας. Καλώ τον επικεφαλής της Ενότητας της Νέας Ιωνίας κ. Χρήστο Κανλή να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει εάν γνώριζε τα όσα επρόκειτο να πράξει η Δημοτική Σύμβουλος της παράταξής του και επί δεκαετίες Αντιδήμαρχος. Εκτός εάν η αποψινή συμπόρευση των στελεχών αυτών προμηνύει άλλου είδους συμφωνίες. Καλώ τις δημοκρατικές δυνάμεις της πόλης μας να πάρουν θέση άμεσα. Κρατώ στην καρδιά μου το θερμό χειροκρότημα των εκατοντάδων συμπολιτών μας , μικρών και μεγάλων (δεν σεβάστηκαν ούτε το γεγονός ότι υπήρχαν πολλά μικρά παιδιά στο χώρο). Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στους εργαζομένους του Δήμου Νέας Ιωνίας που συνέβαλαν τα μέγιστα για την ομαλή συνέχιση της βραδιάς μιας και η ομάδα εφόδου αφού έδωσε ένα κακοπαιγμένο show απεχώρησε και πάλι μαζί, χέρι χέρι, βρίζοντας και ουρλιάζοντας.
Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στους εκατοντάδες εθελοντές των Σωματείων της πόλης μας που μας εξέφρασαν την απόλυτη αγάπη και στήριξή τους. Καλώ όλες και όλους να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους. Εγώ προσωπικά και η παράταξή μας, δεν πρόκειται να επιτρέψουμε τον εκχυδαϊσμό της δημοτικής ζωής. Έχω και έχουμε εμπιστοσύνη σε εσάς, τους συμπολίτες και συμπολίτισσές μας. Κρατήστε ψηλά τις αρχές της παράταξής μας . Κρατήστε ψηλά τη Δύναμη και την προοπτική της πόλης»”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ