Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επίσημη πρώτη εκδήλωση του Γιώργου Παπαδημητρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

«Ηράκλειο – Μαζί», είναι το όνομα του νέου δημοτικού συνδυασμού με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής τον κ. Γιώργο Παπαδημητρίου ο οποίος έκανε την επίσημη πρεμιέρα του, στην κατάμεστη από πολίτες, όλων των κοινωνικών τάξεων, κεντρική αίθουσα του κινηματογράφου «3 Αστέρια».
Μπροστά σε ένα πολυπληθές και ένθερμο κοινό που έκανε μια από τις πιο ιστορικές κινηματογραφικές αίθουσες του Ηρακλείου και των Βορείων Προαστίων να μοιάζει μικρή ο κ. Παπαδημητρίου, ξεκίνησε την ομιλία του μετά από θερμό μήνυμα συμπαράστασης και υποστήριξης του προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημάρχου Αμαρουσίου και υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.
Το βασικό μήνυμα του δημοτικού συνδυασμού «Ηράκλειο – Μαζί», συνοψίζεται στη φράση «Σε κάθε Γειτονιά», καθώς όπως εξήγησε ο κ. Παπαδημητρίου: «Στις 22 Απριλίου είπαμε ξεκινάμε. Και μαζί με τους συνεργάτες μου κάναμε συναντήσεις γειτονιάς. Πήγαμε σε κάθε γειτονιά και γωνιά της πόλης μας. Και σε κάθε γειτονιά συναντούσαμε ενεργούς δημότες που μας δήλωναν ότι θα είναι μαζί μας».
Στη συνέχεια της τοποθέτησής του και εν μέσω χειροκροτημάτων και εκδηλώσεων ενθουσιασμού που διέκοπταν αρκετές φορές τη ροή του λόγου του ο Γιώργος Παπαδημητρίου επισήμανε ότι αυτή η προσπάθεια «Γεννήθηκε στις γειτονιές της πόλης μας. Από αυτές ξεκινήσαμε, αυτές εκπροσωπούμε, αυτές θέλουμε να ομορφύνουμε»
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής ξεκαθάρισε ότι: «Ακούμε και καταγράφουμε όλα τα προβλήματα των συνδημοτών μας. Και την επομένη τα μεταφέρουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο και διεκδικούμε λύσεις από Σήμερα από Τώρα. Δεν περιμένουμε τις Δημοτικές εκλογές. Κάθε ημέρα για εμάς, είναι ημέρα δουλειάς».
Ο Γιώργος Παπαδημητρίου προχώρησε σε σαφές άνοιγμα προς κάθε κατεύθυνση αφού δήλωσε με νόημα ότι: «Σε αυτήν την προσπάθεια χωράνε όλοι, όσοι με σεβασμό και όρεξη θέλουν να προσφέρουν στη γειτονιά τους. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο στο μυαλό μας. Θέλουμε να ενώσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις. Θέλουμε να είμαστε μαζί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ