Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Μ. Πατούλη – Σταυράκη: «ΕΝΩΜΕΝΟΙ» για να πάει ο «Δήμος ΜΠΡΟΣΤΑ+» – Στήριξη στον Μ. Ψυχάλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επίκεντρο τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, ο Συνδυασμός «Ενωμένοι για τη Λυκόβρυση – Πεύκη» προχωρά στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ως παράταξη “ΕΝΩΜΕΝΟΙ για τη Λυκόβρυση – Πεύκη” πρεσβεύουμε ότι ο Δήμος μας την επόμενη πενταετία πρέπει να ακολουθήσει πορεία ανάπτυξης και προόδου.

 

Καταδικάζουμε κομματικές τακτικές και προσχώματα που υπονομεύουν και χειραγωγούν τη λαϊκή ετυμηγορία, θέτουν σε κίνδυνο την αυτονομία και το αυτοδιοίκητο του Δήμου.

 

Με μοναδικό κριτήριο το όφελος του ενιαίου Δήμου και συνεκτιμώντας τη σύγκλιση των προγραμματικών μας θέσεων, το ήθος και την ευπρέπεια στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, την αδιαμφισβήτητη γνώση των προβλημάτων του Δήμου και τη δημοκρατική φιλοσοφία συστρατευόμαστε στον κρίσιμο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη, επικεφαλής της παράταξης «Δήμος ΜΠΡΟΣΤΑ+».

 

Καλούμε τους συνδημότες που μας στήριξαν με τη ψήφο τους, να προσέλθουν στην κάλπη με αίσθημα ευθύνης για το μέλλον του Δήμου μας, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

«Ενωμένοι» σαν μια γροθιά προστατεύουμε τον Δήμο μας και διασφαλίζουμε το μέλλον του.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ