Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πεντέλης για τις εξελίξεις στη Μεσόγειο

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη συμμετοχή κοινού πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πεντέλης, με συνδιοργανωτές τις ΟΜ Βριλησσίων, Αγ. Παρασκευής (Α2) και Αν. Αμαρουσίου και θέμα: «Γεωστρατηγικές εξελίξεις στη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια: Εθνικό ή Ευρωπαϊκό ζήτημα;».

Την εκδήλωση παρακολούθησαν 1.300 άτομα, ενώ υπήρχε μεγάλη διαδραστικότητα με θετικές αντιδράσεις και σχόλια.

Οι Ομιλητές, Γιώργος Κατρούγκαλος, τομεάρχης εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής του βόρειου Τομέα και Κωνσταντίνος Φίλης διεθνολόγος, εκτελεστικός Διευθυντής ΙΔΙΣ του Παντείου Πανεπιστημίου, με τις τοποθετήσεις τους κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, οι οποίοι παρακολούθησαν ενεργά θέτοντας πολλά κι ενδιαφέροντα ερωτήματα. Τη συζήτηση συντόνισε με επιτυχία ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηνικόλας.

Κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεών τους, αλλά και απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, τόσο ο Γιώργος Κατρούγκαλος, όσο και ο Κωνσταντίνος Φίλης, μίλησαν εφ ́όλης της ύλης για το συγκεκριμένο θέμα, αναφερόμενοι, από τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο, στο περιθώριο τα Συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες, μέχρι για τα οφέλη που απορρέουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών και πώς αυτή ισχυροποιεί τη θέση της χώρας μας στα Βαλκάνια και τη ευρύτερη περιοχή.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ