Ελάτε στην παρέα μας

ΚΕΔΕ

ΚΕΔΕ: Ψηφιακό Συμπόσιο με θέμα «Οι Δήμοι ως μοχλός ανάπτυξης στην μετά Covid-19 εποχή»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την Εθνική Ελληνική Επιτροπή του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου συνδιοργανώνουν το υβριδικό-ψηφιακό Συμπόσιο με θέμα «Οι Δήμοι ως μοχλός ανάπτυξης στην μετά Covid-19 εποχή».

Την έναρξη του Συμποσίου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Απριλίου στις 10 το πρωί, θα κάνουν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Πρόεδρος του ICC Ελλάς και Δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας.

Παρεμβάσεις θα κάνουν οι Υπουργοί: Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης,  Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αναπληρωτής Υπ. Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, και οι Υφυπουργοί: Ψηφιακής Διακυβέρνησης για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γεώργιος Γεωργαντάς, Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα, Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Φωτεινή Αραμπατζή, η Γενική Γραμματέας Έρευνας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου, και η Πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου

Η εκδήλωση αποτελείται από τέσσερις θεματικές ενότητες:

  1. Επιχειρηματικότητα και αναπτυξιακά εργαλεία για την Αυτοδιοίκηση
  2. Smart Cities – Καινοτομία και ψηφιακή εποχή
  3. Ο ρόλος της γυναίκας στην μετά Covid-19 εποχή
  4. Τουρισμός ως μοχλός ανάπτυξης.

και θα μεταδοθεί απευθείας από τη σελίδα της ΚΕΔΕ, το κανάλι της Ένωσης στο youtube και τη σελίδα της ΚΕΔΕ στο Facebook.

 

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ