Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Εγκαινιάστηκαν το 6ο και το 14ο Νηπιαγωγεία

Δημοσιεύθηκε

στις


Δυο νέα σύγχρονα νηπιαγωγεία εγκαινιάστηκαν παρουσία του Δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωπων της Περιφέρειας, του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (Ο.Σ.Κ.) αλλά και κατοίκων της περιοχής. Την τελετή αγιασμού πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ.κ. Παύλος.

Ο κ. Κόκκορης κατά την ομιλία του δήλωσε «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί σήμερα εγκαινιάζουμε τη λειτουργία δύο νέων νηπιαγωγείων τα οποία θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.  Σύντομα στο χώρο που στεγάζονταν τα δύο αυτά νηπιαγωγεία θα δημιουργηθούν δύο ακόμη, το 20ο  και 21ο ,δημιουργώντας περισσότερες δυνατότητες κάλυψης αναγκών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία τους καθώς οι διαδικασίες ξεκίνησαν το 1987 όταν ο χώρος χαρακτηρίστηκε από την τότε δημοτική αρχή για τη δημιουργία σχολικών υποδομών  και ολοκληρώθηκαν σήμερα με τα εγκαίνια. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το ανθρώπινο δυναμικό του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων καθώς και του Δήμου για την καθοριστική συμβολή τους στην υλοποίηση του έργου».

Η κατασκευή του έργου έγινε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Αττικής 2007-2013 με τη μέθοδο της προκατασκευής και ήταν προϋπολογισμού 820.410,00 ευρώ.   

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ