Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Παρουσιάζει το σχέδιο για την επόμενη μέρα στην πόλη ο δήμαρχος

0

Συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της «Κοινωνικής Συμμαχίας» στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής θα παραχωρήσει την Τρίτη (26/5) ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος.

Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαΐου στις 11.00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου (3ος όροφος δημαρχείου, Στ. Καραγιώργη 2 & Μαρ. Αντύπα).

Πρόκειται για την πρώτη παρουσίαση του πλάνου της δημοτικής αρχής για την επόμενη ημέρα στην πόλη, την ημέρα μετά την κρίση της πανδημίας, που, όμως, φέρνει νέα δεδομένα στην καθημερινότητα των πολιτών. Μέσα από την «Κοινωνική Συμμαχία», ο Δήμος φιλοδοξεί να περιγράψει ένα πλαίσιο δράσεων, με δικές του πρωτοβουλίες αλλά και σε συνεργασία με την κοινωνία του Ηρακλείου, οι οποίες στόχο έχουν να προετοιμάσουν βέλτιστα τον τοπικό πληθυσμό για ένα τυχόν νέο κύμα της έξαρσης του ιού, να θωρακίσουν εν γένει την δημόσια υγεία, να υποστηρίξουν περαιτέρω τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και να τονώσουν την τοπική επιχειρηματικότητα και αγορά στην επανέναρξη της λειτουργίας τους και έως αυτή ανακάμψει.

Την συνέντευξη τύπου μπορούν να παρακολουθήσουν εκπρόσωποι όσων μέσων επιθυμούν και να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους, θα μεταδοθεί δε ζωντανά από την συχνότητα και τα social media του δημοτικού ραδιοφώνου, Επικοινωνία 94FM.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.