Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στο Νοσοκομείο Σισμανόγλειο ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή την εγκατάσταση τριών νέων ψηφιακών μηχανημάτων (Μαγνητικού Τομογράφου, Ψηφιακού Στεφανιογράφου και Ψηφιακού Αγγειογράφου).

Όπως αναφέρεται, τα μηχανήματα εξασφαλίστηκαν μετά από χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής και ήταν συνολικού προϋπολογισμού 1.683.850 ευρώ.

Ο Γ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από το Διοικητή του Νοσοκομείου Η. Δαλαΐνα για το έργο του Νοσοκομείου και τις ελλείψεις που υπάρχουν. Στην επίσκεψή του τον συνόδευσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ν. Πέππας, η Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, η Π. Λεονάρδου Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και υπεύθυνη της Μονάδας Μαστού του Ακτινολογικού Τμήματος του Σισμανόγλειου. Επιπλέον στην τελετή παράδοσης των μηχανημάτων παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η Διευθύντρια του Νοσοκομείου Ξ. Τσιαφάκη, ο Διευθυντής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Β. Γιαβασόπουλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Γ. Μπίνας, καθώς και άλλα στελέχη του Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού του Νοσοκομείου.

Ο κ. Δαλαΐνας παρουσία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει επισημαίνοντας ότι η αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού είναι ζωτικής σημασίας για το νοσοκομείο.

Στο πλαίσιο της συζήτησης ο Γ. Πατούλης ενημέρωσε τον Διοικητή του Νοσοκομείου ότι η Περιφέρεια θα προβεί άμεσα και στην προμήθεια επιπλέον σύγχρονου ψηφιακού εξοπλισμού για τα νοσοκομεία ο οποίος θα εξασφαλιστεί μέσω ΕΣΠΑ. Συγκεκριμένα επισήμανε:
«Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να συμβάλλει στην προσπάθεια αναβάθμισης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μου να βρίσκομαι σήμερα σε ένα γνώριμο χώρο όπως το Σισμανόγλειο. Τόσο ως ιατρός, αλλά και ως Δήμαρχος Αμαρουσίου είχα ασχοληθεί συστηματικά με τα ζητήματα που απασχολούν το νοσοκομείο.

Όπως έπραξα τόσα χρόνια, έτσι και τώρα από τη θέση του Περιφερειάρχη θα είμαι στο πλευρό του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού προκειμένου να επιλύσουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν και να εξασφαλίσουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας. Η Περιφέρεια Αττικής θα είναι παρούσα, μέσω ΕΣΠΑ, στην προσπάθεια βελτίωσης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που θα αξιοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών που υπάρχουν. Θέλω να συγχαρώ το διοικητή του νοσοκομείου και τους άξιους συναδέλφους ιατρούς οι οποίοι δίνουν καθημερινά μάχη για να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν».

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ