Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης
Σε εξέλιξη οι παρεμβάσεις στην παραλιακή λεωφόρο Βάρκιζας-Σουνίου

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκονται παρεμβάσεις στην παραλιακή λεωφόρο Βάρκιζας -Σουνίου βάσει μελέτης η οποία έχει εκπονηθεί από την αρμόδια Διεύθυνση Μητροπολιτικών Υποδομών, της Περιφέρειας Αττικής.
Ειδικότερα στο 42ο χλμ της παραλιακής Λεωφόρου Βάρκιζας-Σουνίου στη θέση «Ευκάλυπτα» πραγματοποιούνται εργασίες που αφορούν απόξεση παλαιού οδοστρώματος και διάστρωση νέου ασφαλτοτάπητα για μήκος ενός χιλιομέτρου, καθώς και επαναδιαγράμμιση του οδικού άξονα από το Ναό του Ποσειδώνα έως τον κόμβο της Αγίας Μαρίνας (RIBAS).
Μετά το πέρας των εργασιών ασφαλτόστρωσης θα εκτελεστούν εργασίες κατακόρυφης σήμανσης, με τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων ενημέρωσης των πολιτών για την επικινδυνότητα της περιοχής, αναλάμποντων προειδοποιητικών σηματοδοτών αλλά και διατάξεων μέτρησης της ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων.
Η πρώτη φάση των εργασιών αναμένεται να περατωθεί στις 9 Ιουνίου 2021. Επιπροσθέτως περί τα τέλη Ιούνιου θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση η οποία περιλαμβάνει εργασίες διαγράμμισης, τοποθέτησης ανακλαστήρων οδοστρώματος και ακουστικών ταινιών.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά: «Διαρκής μας στόχος είναι η προάσπιση της ασφάλειας των πολιτών με δράσεις πρόληψης που μειώνουν τους κινδύνους πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων. Σ΄αυτό το πλαίσιο με στοχευμένες παρεμβάσεις σε νευραλγικά σημεία του οδικού δικτύου μεγιστοποιούμε το επίπεδο ασφάλειας, συμβάλλοντας παράλληλα στη δημιουργία ενός οδικού δικτύου σύγχρονο και ευρωπαϊκών προδιαγραφών».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024