Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Παρουσιάστηκε το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην παρουσίαση του προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης» που πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση της ΠΕΔ Αττικής στο ΚΥΒΕ Περιστερίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Τάσος Μαυρίδης.

Στην εκδήλωση όπου παρουσίασε το Πρόγραμμα ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, πέραν του Προέδρου της ΠΕΔ Αττικής και Δήμαρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου και του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Ηλίας Γιάτσιος και πλήθος Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων Δήμων της Αττικής.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Πήραμε την πρωτοβουλία ως ΠΕΔ Αττικής να οργανώσουμε αυτή την παρουσίαση, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, προκειμένου να ενημερωθούμε όλοι από τον Υπουργό για το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης. Όπως μας είπε ο Υπουργός πρόκειται για ένα πρόγραμμα ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ που αναμένεται να χρηματοδοτήσει 5.000 περίπου έργα και υπολογίζεται να δημιουργήσει 40.000 θέσεις εργασίας.

Επιπλέον στην Αττική έργα προϋπολογισμού 82 εκατομμυρίων ευρώ, που είχαν ενταχθεί στο ‘Φιλόδημος Ι’, αλλά δεν είχαν επαρκή χρηματοδότηση, εντάσσονται στο πρόγραμμα ‘Αντώνης Τρίτσης’. Ως Δήμος αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμη δυνατότητα προκειμένου να χρηματοδοτήσουμε έργα ουσίας για την πόλη μας, αυτό θα πράξουμε και με το νέο Πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ