Οι Δήμοι του Βορείου Τομέα ευχαριστούν την Περιφέρεια Αττικής για τη συμβολή στην αντιμετώπιση της “Μήδειας”

0

Τις ευχαριστίες τους για τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας εξέφρασαν με επιστολή τους δήμοι του Βόρειου Τομέα.

Στις σχετικές επιστολές τους οι δήμαρχοι διατυπώνουν την ικανοποίησή τους για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβαν οι αρμόδιοι Αντιπεριφερειάρχες Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλης και Βόρειου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, προκειμένου να αξιοποιηθεί ο τεράστιος όγκος των φυτικών απορριμμάτων σε βιοκαύσιμα.
Ειδικότερα, στις επιστολές τους προς τον Περιφερειάρχη οι δήμαρχοι Κηφισιάς Γ. Θωμάκος, Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου, Φιλοθέης Ψυχικού Δ. Γαλάνης, Ηρακλείου Ν. Μπάμπαλος, Χαλανδρίου Σ. Ρούσσος, Ν. Ιωνίας Δ. Θωμαΐδου, Λυκόβρυσης – Πεύκης Τ. Μαυρίδης και Μεταμόρφωσης Σ. Σαραούδας, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την συμβολή της Περιφέρειας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που είχαν να διαχειριστούν και σχετίζονταν με τις πτώσεις δέντρων και τις τεράστιες ποσότητες χιονιού στα τοπικά οδικά δίκτυα.
Επίσης τονίζουν ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι εξασφαλίστηκε επαρκής χώρος για την απόθεση των κλαδεμάτων και των λοιπών πράσινων αποβλήτων σε συγκεκριμένο σημείο κοντά στο ΟΑΚΑ. Τα φυτικά αυτά απορρίμματα αφού πέρασαν από ειδικό κλαδοτεμαχιστή θα αξιοποιηθούν ως βιοκαύσιμα.
Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης με αφορμή τις σχετικές επιστολές επισημαίνει ότι η Περιφέρεια Αττικής και Δήμοι συνεργάζονται στενά με στόχο το δημόσιο καλό. Στο πλαίσιο αυτό, τονίζει ότι τόσο ο ίδιος, όσο και τα στελέχη της Περιφέρειας θα συνεχίσουν και στο μέλλον να συμβάλλουν όποτε και όπου τους ζητείται και πέραν των αρμοδιοτήτων τους.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.