Με 3 νέα οχήματα ενισχύεται ο στόλος του δικτύου άμεσης επέμβασης της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ

0

Με τρία οχήματα προσφορά γνωστής εταιρίας αυτοκινήτων, ενισχύεται η ομάδα κρούσης της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, με σκοπό να αξιοποιηθούν για δράσεις που αφορούν στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως επισημάνθηκε από τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη κατά τη διάρκεια της παραχώρησης, τα οχήματα θα αξιοποιηθούν από την Περιφέρεια και τον ΙΣΑ, τόσο για τη μετακίνηση των γιατρών, όπου κριθεί αναγκαίο, όσο και για την υλοποίηση άλλων δράσεων και ενεργειών που αφορούν στον περιορισμό της πανδημίας.

Ο Γ. Πατούλης σε δηλώσεις του ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία για την προσφορά
της επισημαίνοντας: «Οι προσφορές του επιχειρηματικού κόσμου για την αντιμετώπιση της πανδημίας συμβάλλουν στην ανάπτυξη μιας ασπίδας αλληλεγγύης και μιας συμμαχίας ευθύνης. Αυτές τις δύσκολες ημέρες δημιουργείται ένα κίνημα προσφορών το οποίο με ικανοποίηση διαπιστώνω ότι ενισχύεται καθημερινά. Είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο το γεγονός ότι σε αυτή την εθνική μάχη ο επιχειρηματικός κόσμος συμβάλει έμπρακτα προκειμένου να αναπτυχθεί μια ισχυρή αλυσίδα που θα φτάσει μέχρι τους πολίτες που έχουν ανάγκη να προστατευθούν από την πανδημία του κορωνοϊού. Σε αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη που δίνει η χώρα απαιτείται συστράτευση και έμπρακτη αλληλεγγύη. Όλοι μαζί  δίνουμε τον αγώνα για την ενίσχυση της κοινής προσπάθειας».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.