Εκπαιδεύτηκαν οι 26 συμμετέχοντες στις “Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι”

0

Η εκπαίδευση του εξειδικευμένου προσωπικού, που θα επανδρώσει τις Κινητές Oμάδες Επισκέψεων στο Σπίτι (ΚΟΕΣ) της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη, στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Επιχειρησιακού Κέντρου της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ.

Στην εκπαίδευση συμμετείχαν 26 άτομα ιατρικό νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό που θα συνεργαστούν για το σημαντικό αυτό εγχείρημα.

Το αντικείμενο της εκπαίδευσης περιλάμβανε διαδικασίες όπως, η λήψη δείγματος ρινοφάρυγγα, η διαδικασία ένδυσης και απένδυσης κ.τ.λ. Συζητήθηκε επίσης η διαδικασία τυχαιοποιημένης επιλογής δειγμάτων, με βάση το στρατηγικό επιδημιολογικό σχέδιο της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, ΕΡΜΗΣ.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ πρόκειται να παρουσιάσουν τις Κινητές Ομάδες ιατρών και νοσηλευτών που θα διενεργούν δειγματοληψίες κατ΄ οίκον, σήμερα Τρίτη 12 Μαίου και ώρα 11.45 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Π. Αρκουμανέας, θα υπογράψουν Σύμφωνο το οποίο θα επικυρώνει τη συνεργασία Περιφέρειας Αττικής και ΙΣΑ με τον ΕΟΔΥ.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.