Ελάτε στην παρέα μας

Περιφέρεια Αττικής

Εθελοντές αιμοδότες στήριξαν τις ανάγκες του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία στο κλειστό Γυμναστήριο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου στο Πεδίον του Άρεως.

Η δράση η οποία οργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», τον ΙΣΑ και την Ένωση Συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ), ήταν αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη και οργανώθηκε για τη στήριξη των αναγκών του Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ».

Στηνεθελοντική αιμοδοσία παρευρέθηκαν οι Ολυμπιονίκες Εύα Χριστοδούλου, Όλγα Βασδέκη και Βαλέριος Λεωνίδης. Τον Περιφερειάρχη συνόδευε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος και ο συνεργάτης του αντιδημάρχου Υγείας τους Δήμου Αθηναίων Λ. Κεραμύδας, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Γ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει από κοντά τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου Α. Αλεξόπουλο για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η αιμοδοσία.

Τον συντονισμό από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής έχει η ειδική συνεργάτης Άθλησης του Περιφερειάρχη Αττικής Χριστίνα Γαλανοπούλου. Το σύνολο των δράσεων οργανώνονται με τη στενή συνεργασία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας υγείας.

Θερμές ευχαριστίες εκφράστηκαν στο σύνολο των εθελοντών για την προσφορά τους, αλλά και στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, στους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής και όλων των φορέων και συλλόγων που συμβάλουν στις εθελοντικές αιμοδοσίες.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ