ΔΕΔΔΗΕ: Όλο το παρασκήνιο της συνάντησης του Γ. Πατούλη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Α. Μάνο

0

O Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ κ. Α. Μάνος, πραγματοποίησαν συνάντηση προκειμένου να συζητήσουν τις πρωτοβουλίες που ανέλαβαν όλο το προηγούμενο διάστημα, για την επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν από τη “Μήδεια”.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε την ανάγκη να αντιμετωπιστούν άμεσα χρόνιες παθογένειες με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Στη συνέχεια, επισήμανε ότι η Περιφέρεια Αττικής τις ημέρες αυτές συνέβαλε με όλες τις δυνάμεις της, όπου της ζητήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τους δήμους και πέραν των αρμοδιοτήτων της στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.

«Βάσει των αρμοδιοτήτων μας κινηθήκαμε άμεσα και καταφέραμε όλες αυτές τις ημέρες να κρατήσουμε ανοικτό το κεντρικό οδικό δίκτυο ευθύνης μας διασφαλίζοντας την προσβασιμότητα και στα συνέργεια του ΔΕΔΔΗΕ τα οποία είχαν και την ευθύνη αποκατάστασης των βλαβών που προκλήθηκαν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

 

Από την πλευρά του ο κ. Α. Μάνος επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής: «Mε στόχο τον αμεσότερο συντονισμό όλων των υπηρεσιών μας, η σημερινή μας συνάντηση με τον Περιφερειάρχη και η εποικοδομητική μας συζήτηση εκτιμώ ότι θα συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη συνεργασία μας, έτσι ώστε να σταθούμε από κοινού πιο κοντά στον πολίτη ειδικά όταν προκύπτουν έκτακτες και ακραίες συνθήκες όπως αυτές που όλοι βιώσαμε το τελευταίο διάστημα».

Ανάγκη για υπογειοποίηση των καλωδίων

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπογραμμίστηκε και από τις δύο πλευρές η ανάγκη υπογειοποίησης των δικτύων προκειμένου να εξαλειφθούν τα προβλήματα που υπάρχουν.

Σε αυτό το πλαίσιο συμφωνήθηκε η σύσταση ενός μεικτού κλιμακίου της Περιφέρειας και του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να εξεταστούν όλες οι δυνατότητες χρηματοδότησης και ένταξης σχετικών έργων στη νέα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Γ. Σελίμης, ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ Η. Μενεγάτος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης ΔΕΔΔΗΕ Αττικής Α. Φουντουλάκης και υπηρεσιακά στελέχη.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.