Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Γ. Πατούλης: Καλοδεχούμενος ο διαχειριστικός έλεγχος που αποφάσισε ο Ν. Χαρδαλιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Καλοδεχούμενο χαρακτήρισε ο τέως περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης τον διαχειριστικό έλεγχο που αποφάσισε ο νέος περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς στα πεπραγμένα της περιφερειακής του αρχής, σε συνέντευξή που παραχώρησε στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Ο ίδιος ανέφερε ότι είναι σίγουρος για την προοπτική της περιφέρειας με επικεφαλής τον Ν. Χαρδαλιά, καθώς όπως είπε, «έχουμε αφήσει ένα στρωμένο πεδίο για την αναπτυξιακή πορεία της Αττικής». Παράλληλα προχώρησε σε έναν σύντομο απολογισμό όλων όσων έπραξε τα τελευταία 4 χρόνια, που βρέθηκε στο τιμόνι της περιφέρειας. «Είναι σαφές ότι η Αττική είναι ασφαλέστερη απ’ ό, τι στο παρελθόν», υποστήριξε και ξεκαθαρίζοντας πως δεν ενδιαφέρεται για την Ευρωβουλή.

Σε ό,τι αφορά στην 25ετή του πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο κ. Πατούλης ξεκαθάρισε πως αυτή την στιγμή θεωρεί πως έκανε ό, τι ήταν δυνατό για το καλύτερο του θεσμού.

«Τώρα έχω ρίξει το βάρος στον ΕΔΔΥΠΠΥ, όπου οι συνάδελφοι με τίμησαν και πάλι πρόσφατα. Είναι πολλά τα όνειρα και οι προοπτικές του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων. Όπως και οι προοπτικές του ιατρικού τουρισμού», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Γ. Πατούλης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ