Ελάτε στην παρέα μας

Εργασία

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στα Υπουργεία Πολιτισμού και Αθλητισμού & Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Δημοσιεύθηκε

στις

Θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ στα Υπουργεία Πολιτισμού και Αθλητισμού & Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής ανακοινώθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη, Θ. Αυγερινό.

Ειδικότερα:

Προκηρύσσονται στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στη Νέα Μάκρη του Δήμου Μαραθώνα:

  • Μία (1) θέση ΠΕ Αρχαιολόγου
  • Δύο (2) θέσεις ΥΕ Εξειδικευμένοι Εργάτες (σε αρχαιολογικά έργα)

Η πρόσληψη αφορά χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για 2 μήνες, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης της σύμβασης, έως την ολοκλήρωση του υποέργου, εφόσον αυτό συνεχισθεί, υφίσταται η σχετική χρηματοδότηση και οι ανάγκες του το επιβάλλουν.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών, δηλαδή από 23.06.2020 έως 02.07.2020.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Επιπλέον, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 187 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) – Ν.Π.Ι.Δ.

Στην Ανατολική Αττική προκηρύσσεται :

  • Μία (1) θέση ΠΕ4 ΙΧΘΥΟΛΟΓΩΝ στον Φορέα/Οργανισμό ΥΠ.Α.Α.Τ. – ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ, ΛΑΘΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει στις 01.07.2020 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 17.07.2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Δείτε περισσότερα εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ