Ελάτε στην παρέα μας

Καλλιθέας

Που θα γίνει μεγάλη Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ο Δήμος Καλλιθέας, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών

«Ανταποδοτική Ανακύκλωση» έχει θέσει σε εφαρμογή Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο οποίο δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους του Δήμου να ανακυκλώσουν άδειες συσκευασίες, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.
Στο πλαίσιο της ανάδειξης του προγράμματος ώστε να γίνει σε όλους συνείδηση και πρακτική η ανακύκλωση, ο Δήμος Καλλιθέας, καλεί δημότες και μαθητές να γνωρίσουν το Σύστημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και να συμμετάσχουν ενεργά στη διαδικασία.
Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνεται η «Μεγάλη Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Καλλιθέας» η οποία πραγματοποιείται από τις 21 Μαρτίου 2016 έως τις 22 Απριλίου και περιλαμβάνει μεγάλο διαγωνισμό στον οποίο θα συμμετάσχουν όλα τα σχολικά τμήματα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καλλιθέας.
Οι μαθητές των σχολείων θα επιστρέφουν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που λειτουργεί στα όρια του Δήμου Καλλιθέας με Πρώτο Έπαθλο, για το σχολικό τμήμα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή, ένα διαδραστικό πίνακα Turbo-XM-75 και με Δεύτερο Έπαθλο, το σχολικό τμήμα με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή, ένα Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, Turbo –Xsphere E 550 Desktop.
Η περιβαλλοντική εκπαίδευση ξεκινάει από τα σχολεία και οι μαθητές τους γίνονται πρεσβευτές της προσπάθειας αυτής.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ