Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Περιβαλλοντική ημερίδα στη Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ενδιαφέρουσα, αλλά και προσκείμενη στη περιβαλλοντική συνείδηση, εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί

την Παρασκευή 18 Μαρτίου και ώρα 19:00 υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, ομιλία στην Αίθουσα του Πολιτιστικού στο Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).
Η ομιλία εμπεριέχει δύο θέματα:
α) «Δενδροφύτευση και σποροφύτευση της βελανιδιάς»
Μετά το τραγικό οικολογικό πλήγμα που υπέστη ολόκληρη η χώρα και ιδιαίτερα τα παρθενικά δάση από πυρκαγιές, η ανάγκη για τη θωράκισή μας με πράσινα τείχη γίνεται ακόμη πιο επιτακτική.
β) «Προστασία των ζώων»
Προστασία ζώων, περιορισμός των αδέσποτων ζώων, με διαφώτιση του κοινού να μην παράγει αδέσποτα με ανεξέλεγκτες αναπαραγωγές.
Ο σωστός ζωόφιλος, ο σωστός πολίτης δεν δημιουργεί αδέσποτα. Όποιος δημιουργεί αδέσποτα είναι υπεύθυνος του βασανισμού τους και τιμωρείται σύμφωνα με το νόμο.

Ομιλητής: Μανώλης Θεοδωρίδης (κτηνίατρος, μέλος και συνεργάτης Περιβαντολλογικών Συλλόγων για τη διάδοση και προστασία της βελανιδιάς).

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ