Ιδανικό για πικ-νικ το Πάρκο Γραβιάς

0

Με την τοποθέτηση  ενημερωτικής πινακίδας-χάρτη του βόρειου Υμηττού με όλα τα μονοπάτια της περιοχής και πληροφορίες για την ιστορία, την πανίδα, τη χλωρίδα, τα σπήλαια και άλλα στοιχεία του βουνού, στα ελληνικά και τα αγγλικά, καθώς και πινακίδας με οδηγίες για τους επισκέπτες, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης που

έγιναν στο Πάρκο της οδού Γραβιάς από το Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού –ΣΠΑΥ σε συνεργασία με το Δήμο Αγίας Παρασκευής.
Πριν την τοποθέτηση των πινακίδων απομακρύνθηκαν τα σάπια ξύλα, καθαρίστηκε όλη η έκταση του πάρκου από τα σκουπίδια, χτίστηκε ένα χαμηλό πέτρινο τοιχίο προς το πλάτωμα-χώρο στάθμευσης στο τέρμα της οδού Γραβιάς, και τοποθετήθηκαν επτά τραπεζόπαγκοι πικνίκ από εμποτισμένη ξυλεία σε περιμετρική διάταξη στο χώρο, με πάκτωση στο έδαφος.
Η παραλαβή του έργου έγινε την περασμένη Δευτέρα από το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο, ενώ των προαναφερομένων εργασιών  είχαν προηγηθεί  τον Ιούλιο η αποξήλωση  από συνεργείο του Δήμου της κατεστραμμένης και εγκαταλειμμένης εξέδρας που βρισκόταν τοποθετημένη από χρόνια στο Πάρκο καθώς και καθαρισμός και αποψίλωση του χώρου.

 

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.