Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

«Dogs & Cats need you – Αδέσποτα Φιλαράκια για Υιοθεσία»

Δημοσιεύθηκε

στις

Δύο παλέτες με τροφές για σκύλους και γάτες πρόσφερε μεγάλος Όμιλος σούπερ μάρκετ στο Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας στο πλαίσιο της δράσης «Dogs & Cats need you – Αδέσποτα Φιλαράκια για Υιοθεσία» που διοργανώνει η διαδικτυακή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης εθελοντών «LAVE you project | Live A Volunteer Experience» την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 15:00 μ.μ. στην είσοδο του Πάρκου της Νέας Φιλαδέλφειας (Δεκελείας και Τρωάδος).

 

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας αναφέρει γι’ αυτή την πολύτιμη προσφορά:

«Γι’ άλλη μια φορά, αποδεικνύεται πως υπάρχουν εταιρείες με σπουδαίο και διακριτό κοινωνικό έργο και χαιρόμαστε που ήμαστε αποδέκτης αυτής σας της γενναιοδωρίας».

Η« LAVE you project – Live A Volunteer Experience» οργανώνει εθελοντικές δράσεις που προωθούν την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά με τη συμβολή και συμμετοχή ανθρώπων, εταιρειών και κοινωνικών φορέων. Αυτή τη φορά αποφάσισε να αφιερώσει τη δράση αλληλεγγύης του Φεβρουαρίου στους καλύτερους φίλους των ανθρώπων δηλαδή στα σκυλάκια και γατάκια.

Την προσοχή της τράβηξε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας που με την ακούραστη δράση του σε ζωάκια αδέσποτα δίνει ελπίδα ανθρωπιάς και ευαισθησίας αλλά κυρίως στους αδέσποτους τετράποδους φίλους μας που εξαρτώνται απόλυτα από τη συμπεριφορά μας.

Σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας η «LAVE you project | Live A Volunteer Experience» διοργανώνει τη δράση «Dogs&Cats need you | Αδέσποτα Φιλαράκια για Υιοθεσία» την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 15:00 μ.μ. στην είσοδο του Πάρκου της Νέας Φιλαδέλφειας που έχει σκοπό την προώθηση των υιοθεσιών και την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου με τροφές, φάρμακα, αποπαρασιτικά, μεταλλικά μπολάκια, σκυλόσπιτα, παιχνίδια, άμμος υγιεινής για γάτες.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ