Ελάτε στην παρέα μας

Παπάγου - Χολαργού

Παράδοση απορριμματοφόρου και καφέ κάδων στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού από την Περιφέρεια

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενισχύεται ο εξοπλισμός ανακύκλωσης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, μετά την παραλαβή ενός νέου σύγχρονης τεχνολογίας απορριμματοφόρου και καφέ κάδων από την Περιφέρεια Αττικής.

Στην παράδοση που πραγματοποιήθηκε έξω από το Δημαρχείο, παρέστησαν εκτός από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τον Δήμαρχο της πόλης Η. Αποστολόπουλο, και η Αντιπεριφερειάρχης  Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Βασίλης Κόκκαλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Κοινότητας Χολαργού Βασίλης Σιαμάνης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Μιχάλης Τράκας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Πετράκης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Θανάσης Αυγουρόπουλος.

Ο κ. Πατούλης, παραδίδοντας τον εξοπλισμό, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα για την ανακύκλωση που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής με στόχο να γίνει μία νέα πιο πράσινη αρχή στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού ευχαρίστησε την Περιφέρεια και αναφέρθηκε στις επιδόσεις του Δήμου στον τομέα της ανακύκλωσης αλλά και της συλλογής βιοαποβλήτων τόσο με το πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης, όσο με τους καφέ κάδους που υπάρχουν σε κεντρικά σημεία.

Για τον λόγο αυτόν, ο Δήμος παρέλαβε επιπλέον και 300 σάκους εδαφοβελτιωτικό – κομπόστ που θα δοθεί στους σχολικούς κήπους και σε όσους πολίτες κάνουν οικιακή κομποστοποίηση.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ