Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Η ΕΥΔΑΠ προσκαλεί τους κατοίκους του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου σε δενδροφύτευση στο Ντράφι Πεντέλης την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΕΥΔΑΠ, προσκαλεί τους κατοίκους και τους δημότες του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου να συμμετάσχουν μαζί με εθελοντές εργαζομένους της και, μαζί, να βάλουν τον δικό τους «σπόρο» για την αναγέννηση του περιβάλλοντος στην περιοχή της Πεντέλης.

Η ώρα προσέλευσης των εθελοντών είναι στις 11.45 στη συμβολή των Λεωφ. Δωριέων και Πηλέως. Η δράση θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και θα έχει διάρκεια περίπου δύο ώρες.

Για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, ενδείκνυται ντύσιμο με αθλητικά ρούχα, άνετα παπούτσια ή μποτάκια και παγούρι με φρέσκο νερό. Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για τη δενδροφύτευση θα μοιραστεί στο σημείο συνάντησης από την εταιρία We4All.

Η ΕΥΔΑΠ, αναγνωρίζοντας την ευθύνη της για την περιβαλλοντική αφύπνιση των πολιτών και την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης των εργαζομένων της, συνεχίζει να αναπτύσσει προγράμματα και δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και την ενεργή συμβολή της στην ενίσχυση της κοινωνίας της Ανατολικής Αττικής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ