Πράσινο φως για τον προϋπολογισμό του Δήμου Ιλίου για το 2016

0

Ρεαλιστικός, εφαρμόσιμος και πλήρως εναρμονισμένος με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί είναι ο προϋπολογισμός του Δήμου Ιλίου για το 2016, σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή του κ. Νίκου Ζενέτου.

Με την έγκριση του προϋπολογισμού για το 2016 επιβεβαιώνεται η καλή λειτουργία του  Δήμου Ιλίου, η οποία του δίνει τη δυνατότητα, παρά την δυσμενή οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα, να υλοποιεί το πρόγραμμά του και να συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του προς όφελος των πολιτών. Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος σημειώνοντας τη δυσκολία των Δήμων να ανταποκριθούν στον συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο τους, έκανε λόγο για συνολική ανατροπή των κεκτημένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για συστηματική υπονόμευση των βασικών της αρχών, καθώς και για μεθοδευμένη διοικητική και οικονομική υποβάθμιση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στάθηκε στη διαρκή συρρίκνωση των τοπικών προϋπολογισμών την ίδια στιγμή που οι δαπάνες για την κοινωνική πρόνοια και υποστήριξη αυξάνονται, τονίζοντας ότι ο Δήμος Ιλίου παραμένει οικονομικά ισχυρός, για το λόγο αυτό μπορεί και δίνει προτεραιότητα στην Κοινωνική Πολιτική.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.