Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Έργα πνοής στον Άγιο Δημήτριο ύψους 20 εκατ. ευρώ για ένταξη στο «Αντώνης Τρίτσης»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύσκεψη εργασίας, στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου, με την Δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου και το Δημοτικό Συμβούλιο είχε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Με την ευκαιρία εορτασμού της πόλης, ο κ. Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε τον Άγιο Δημήτριο, προσκύνησε στην ομώνυμη Εκκλησία, περπάτησε στους δρόμους του προαστίου, συζήτησε με κατοίκους και καταστηματάρχες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ ακολούθησε σύσκεψη με την Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους.

Η Δήμαρχος, κυρία Μαρία Ανδρούτσου, υποδεχόμενη στο Δημαρχείο τον υπουργό Εσωτερικών τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και τον ενημέρωσε για τις ανάγκες του Δήμου.

Η κυρία Ανδρούτσου υπέβαλε στον υπουργό μια σειρά από αιτήματα για έργα που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής στην περιοχή, προκειμένου να ενταχθούν στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ.

Ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά τη σύσκεψη δήλωσε:

«Επισκέφθηκα τον Δήμο Αγίου Δημητρίου, όπου σήμερα η πόλη γιορτάζει. Ήρθαμε, όμως, όχι μόνο για τις τυπικές ευχές, αλλά, κυρίως, για να έχουμε μία σύσκεψη εργασίας με την Δήμαρχο και τα στελέχη της πόλης, προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά έργα πνοής, ύψους 20 εκατ. ευρώ, για το Δήμο Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο του Προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”. Πρόκειται για εμβληματικές παρεμβάσεις, που αφορούν στη δημιουργία κολυμβητηρίου και σημαντικών αθλητικών και άλλων υπαίθριων εγκαταστάσεων, που θα διαμορφώσουν έναν υπερ-τοπικό πόλο αναψυχής. Η ίδια παρέμβαση πρόκειται να γίνει και στο γνωστό σε όλους χώρο του Ασυρμάτου, στην πόλη”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ