20 Απρ 2021
Περισσότερα
  Αρχική Κόσμος Απίστευτο: Πάνες μιας χρήσης στα πληρώματα αεροπλάνων στη Κίνα λόγω κορωνοϊού!

  Απίστευτο: Πάνες μιας χρήσης στα πληρώματα αεροπλάνων στη Κίνα λόγω κορωνοϊού!

  0

  Τα αεροσκάφη είναι από τις βασικότερες εστίες μολύνσεις από κορονοϊό, στην Κίνα, και οι αρχές της χώρας μάλλον βρήκαν τον τρόπο ώστε να προστατευτούν τα πληρώματα.

  Σύμφωνα με την οδηγία που εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CAAC) της χώρας, συνιστά στα πληρώματα καμπίνας στις πτήσεις τσάρτερ να φορούν πάνες ενηλίκων μιας χρήσης όταν πηγαίνουν σε προορισμούς υψηλού κινδύνου. Και να χρησιμοποιούν την τουαλέτα μόνο αν αυτό είναι απαραίτητο!

  Πέρα βέβαια από τις πάνες, η υπηρεσία προτείνει τη χρήση ιατρικής μάσκας, γάντια διπλής στρώσης καουτσούκ, γυαλιά, προστατευτικές στολές μιας χρήσης όπως και καλύμματα παπουτσιών μιας χρήσης.

  Προτείνει επίσης τη διαίρεση της καμπίνας του αεροσκάφους σε τέσσερις ξεχωριστές περιοχές: καθαρή περιοχή, ζώνη ασφαλείας, περιοχή επιβατών και περιοχή καραντίνας, με καθεμία χωρισμένη από κουρτίνες μιας χρήσης.

  Οι τρεις σειρές στο πίσω μέρος του αεροπλάνου πρέπει να χρησιμοποιούνται ως περιοχή καραντίνας έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με τις οδηγίες.

  Η ψυχική υγεία του πληρώματος πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπόψη, σύμφωνα με τις συστάσεις της CAAC.

  Η Κίνα -παρότι η πανδημία ξεκίνησε από εκεί- κατάφερε να μειώσει τα ποσοστά μόλυνσης πολύ πιο γρήγορα από ό,τι μεγάλο μέρος της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

  Αν και η αεροπορική της βιομηχανία επηρεάστηκε σοβαρά τις πρώτες μέρες της πανδημίας, η εγχώρια αγορά πτήσεων της Κίνας έχει ανακάμψει σε επίπεδα πριν από αυτή.

  Πηγή: independent

  Σχολιάστε το άρθρο

  Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
  Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.