Θάνατοι στη Μόρια: ευθύνες στην κυβέρνηση επιρρίπτει η ΚΕΔΕ

0

Τη θλίψη και την οδύνη του σχετικά με τον τρίτο κατά σειρά θάνατο, ενός νέου ανθρώπου στη Μόρια, διατύπωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ.
Σε δηλώσεις του

με αφορμή το τραγικό γεγονός ο Γ. Πατούλης επισημαίνει ότι «είναι  θλιβερό να χάνονται ανθρώπινες ζωές λόγω των  άσχημων συνθηκών διαβίωσης και της απουσία συγκροτημένου σχεδίου για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος».   
Μάλιστα δήλωσε ότι η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και αντί να αποδίδουν ευθύνες στους Δημάρχους και στις τοπικές κοινωνίες θα πρέπει να εφαρμόσουν μία ολοκληρωμένη πολιτική στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε τέλος την ανάγκη εξασφάλισης διαβίωσης των προσφύγων σε αξιοπρεπείς χώρους και κάτω από ασφαλείς συνθήκες.

 

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

NEO – Εγγραφείτε συνδρομητής στην εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ έχοντας αποκλειστικά το προνόμιο να διαβάζεται πρώτοι την εφημερίδα ηλεκτρονικά κάθε εβδομάδα, κερδίζοντας μεγάλες εκπτώσεις και ΔΩΡΑ. Εκδηλώστε ενδαφέρον, στέλνοντας email στα [email protected] και [email protected] – με θέμα “ΧΤΥΠΟΣ: θέλω να γίνω συνδρομητής” και κερδίστε εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, ταξίδια, και αλλά πολλά, που μόνο οι συμδρομητές της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ απολαμβάνουν.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.