Σε ποιο Δήμο ξεκινά πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης

0

Από την επόμενη Τετάρτη 8 Ιουνίου ως και την Πέμπτη 16 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» (Φοίβης 14, πλατεία Νυμφών),

από τις 10 π.μ. ως τις 6 μ.μ., οι εγγραφές για το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Γλυφάδας.
Η συνολική διάρκεια του προγράμματος θα είναι πέντε εβδομάδες (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου), στη διάρκεια των οποίων θα λειτουργεί καθημερινά από τις 7:30 π.μ. ως τις 4:15 μ.μ.
Το πρόγραμμα (summer camp) είναι ανοιχτό για όλα τα παιδιά 6-14 ετών των μόνιμων κατοίκων της πόλης. Στόχος είναι η στήριξη των οικογενειών των κατοίκων της Γλυφάδας και η προσφορά ψυχαγωγίας, δημιουργικής απασχόλησης και γνώσης στα παιδιά.
Στις καλοκαιρινές δραστηριότητες οι μικροί φίλοι θα έρθουν σε επαφή με ένα πλήθος αθλημάτων (στίβο, μπάσκετ, κολύμβηση, κλπ,), θα συνδεθούν με πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα και θα αναπτύξουν το δυναμικό τους μέσα από υγιή αθλητικά πρότυπα! Θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές εκδρομές σε μουσεία, ενώ θα υπάρχουν καθημερινά αθλητικές δράσεις, δημιουργικά παιχνίδια και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στις όμορφες παραλίες των νοτίων προαστίων, να εκφραστούν δημιουργικά, να συνδεθούν με το κομμάτι της κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας, να γελάσουν με αγαπημένα παλιά και νέα παιχνίδια, να ξεχαστούν μέσα από τις περιπέτειες ηρώων του κινηματογράφου, να ενδυναμώσουν τα θετικά τους γνωρίσματα, να δημιουργήσουν παρέες και σχέσεις φιλίας και συντροφικότητας!
Τα δικαιολογητικά συμμετοχής που πρέπει να υποβάλλονται μαζί με την αίτηση εγγραφής είναι τα ακόλουθα:
 
– Εκκαθαριστικό Εφορίας
– Πιστοποιητικό γεννήσεως (για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2010)
– Τελευταίος λογαριασμός ΔΕΚΟ

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα «ΧΤΥΠΟΣ». Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.