Σε ποιο Δήμο έγιναν σεμινάρια κατά της Παιδικής Κακοποίησης

0

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή και ο δεύτερος κύκλος του επιμορφωτικού σεμιναρίου για εκπαιδευτικούς με θέμα : «Παιδική Κακοποίηση – Παραμέληση, αναγνώριση, αντιμετώπιση και διαχείριση περιστατικών στη σχολική κοινότητα».

Την επιμόρφωση παρακολούθησαν 45 εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Με το τέλος του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν σε ηλεκτρονική μορφή εκπαιδευτικό υλικό και τη σχετική νομοθεσία ως εφόδιο και σύμμαχο στο σπουδαίο τους λειτούργημα.
Η Κοινωνική υπηρεσία του Δήμου ευχαρίστησε την ψυχολόγο του Δήμου, κα. Ανθούσα Πίκη για την ιδέα και την άψογη οργάνωση του σεμιναρίου, τους εκπαιδευτικούς για την άμεση ανταπόκριση και την ενεργή συμμετοχή τους, αλλά και τις Διευθύντριες των σχολείων, κα. Αποστολία Παπαγιάννη και κα. Αλεξάνδρα Σταθοπούλου για την εξαιρετική φιλοξενία που προσέφεραν.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα «ΧΤΥΠΟΣ». Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.