Πώς θα τιμήσει η Καισαριανή την 25η Μαρτίου

0

Ο Δήμος Καισαριανής θα γιορτάσει την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, όπως κάθε χρόνο με λαμπρότητα και παλλαϊκή συμμετοχή.

Το πρόγραμμα του εορτασμού περιλαμβάνει:
Γενικό σημαιοστολισμό της πόλης από την 8η πρωινή ώρα της 23 της Μαρτίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου και φωταγώγηση όλων των δημόσιων και δημοτικών καταστημάτων.
ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ
Πανηγυρικό εορτασμό σε όλα τα σχολεία της πόλης,από καθηγητές, δασκάλους, μαθητές και γονείς με ομιλίες και άλλες εκδηλώσεις

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ
07:00π.μ.
11:15 π.μ.
Παράταξη μπροστά από το Μνημείο Ηρώων στην κεντρική πλατεία Καισαριανής, των αρχών, των λοιπών προσκεκλημένων και του λαού της πόλης:
Επιμνημόσυνη δέηση – κατάθεση στεφάνων- τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ένδοξων νεκρών – ανάκρουση Εθνικού Ύμνου – εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας εκ μέρους της δημοτικής αρχής.
Λήξη τελετής και αναχώρησης των επισήμων για το χώρο διεξαγωγής της παρέλασης.
11:30 π.μ.
Παρέλαση μπροστά από τις Αρχές και το λαό της πόλης, κατά μήκος της λεωφόρου Εθνικής Αντίστασης, με την ακόλουθη σειρά :
Μαθητές και μαθήτριες των σχολείων
Μαζικοί φορείς της πόλης

Τα τμήματα της παρέλασης μετά τη διέλευσή τους από την κεντρική πλατεία της πόλης θα διαλύονται με ευθύνη των συνοδών τους στην οδό Πανιωνίου.

Έναρξη Όρθρου – Θείας Λειτουργίας
10:30 π.μ.
Τέλεση δοξολογίας προεξάρχοντος του Πρωτοσύγκελου της Ι.Μ. Καισαριανής – Βύρωνος και Υμηττού Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Αναστάσιου Τασόπουλου, με
την παρουσία πολιτειακών και πολιτικών αρχών, εκπαιδευτικών, συλλογικών φορέων και του λαού της πόλης.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα «ΧΤΥΠΟΣ». Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.