Ποιος χαρακτήρισε διχασμένη την Ευρώπη

0

 

«Οι Ευρωπαίοι και ειδικότερα οι Έλληνες πολίτες θέλουν ανατρεπτική δημιουργική αλλαγή του μοντέλου της Ευρώπης», επισήμανε ο

Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ υποστήριξε ότι η ΕΕ δοκιμάστηκε και αδικαιολόγητα διχάστηκε σε Βορρά και Νότο με την οικονομική κρίση και σε Ανατολή και Δύση με την προσφυγική κρίση. “Κινδύνεψε από Ευρώπη των Λαών να γίνει Ευρώπη των περιχαρακωμένων στο καβούκι τους Εθνών”, είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Κώστας Αγοραστός εξέφρασε την άποψη ότι για να επανέλθει η ελπίδα στους Ευρωπαίους, για μια Ευρώπη που παράγει προϊόντα και δημιουργεί θέσεις εργασίας πρέπει να είμαστε γρήγοροι, συνεργατικοί, ειλικρινείς, υπεύθυνοι και ο καθένας και η καθεμία να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά.
Τόνισε μάλιστα ότι δε χρειάζεται να υψώνουμε τις φωνές, αλλά τα έργα της Ευρώπης και ότι οι Έλληνες περιμένουν έργα, πράξεις, αλληλεγγύη στην πράξη από την Ευρώπη.

 

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα «ΧΤΥΠΟΣ». Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

NEO – Εγγραφείτε συνδρομητής στην εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ έχοντας αποκλειστικά το προνόμιο να διαβάζετε πρώτοι την εφημερίδα ηλεκτρονικά κάθε εβδομάδα, κερδίζοντας μεγάλες εκπτώσεις και ΔΩΡΑ. Εκδηλώστε ενδιαφέρον, στέλνοντας email στα [email protected] και [email protected] – με θέμα «ΧΤΥΠΟΣ: θέλω να γίνω συνδρομητής» και κερδίστε εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, ταξίδια, και αλλά πολλά, που μόνο οι συνδρομητές της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ απολαμβάνουν

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.